Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barátnőmnek születésnapja...

Barátnőmnek születésnapja lesz. Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés
Már kitaláltam hogy 1 pulóvert veszek neki ( 1 éves kapcsolat) amire egy idézetet szeretnék rakni vagy képet vagy egy nagy szívet és benne 1 idézet. Szerintetek? Meg milyen legyen a felső? Póló vagy Kapucnis felső vagy hosszújú?
2014. okt. 26. 19:46
 1/6 anonim válasza:

Azt te tudod,hogy a pulcsit vagy a pólót szereti jobban!

Télen talán jobb lenne pulcsit, de vmi divatos!

Gondolom fehér színű lesz!

Én egy képet tennék rá alá meg egy idézet vagy az, hogy Szeretlek!

2014. okt. 26. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha sokmindent szeretnél rátetetni, akkor a kapucnis felső szerintem jobb, abba jól beleburkolózhat otthon, ha épp nem vagy vele.

Ha azt szeretnéd, hogy a tőled kapott felső utcán is viselje, akkor egyszerű szöveget választanék kép nélkül, és akkor inkább pólóra.

2014. okt. 26. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt inkább írasd rá pl. egy kispárnára, vagy ilyesmire. Én csak magamból indulok ki, hogy egy szeretlek feliratú szívecskés felsőt biztos nem vennék fel utcára:D
2014. okt. 26. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
én csináltattam pólóra képet, addig hordta míg újdonság volt.. utána azzal a címszóval nem hordta/hordja h lemállik a pólóról a kép..
2014. okt. 26. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Háááát... én falnak tudok menni az ilyen nyálas sablon ajándékoktól. Na jó, ez annyiban kreatív, hogy ruhára akarod és nem párnára vagy bögrére vagy macira. De őszintén, ez olyan ciki lenne, hogy még itthonra se venném fel, mert körberöhögne a család. :D Az ember mosolyog, megköszöni, "jajdeédesköszönöm", mert a szándék szép és jó, de ha már pénzt szánsz rá, nem jobb valami olyat, ami neki szól, valami, ami sugallja, hogy ismered őt és tudod minek örül? Valami, amin látszik, hogy gondolkoztál is.

De ha mindenképp ehhez ragaszkodsz, a fotót felejtsd el. Az idézet legyen valami nagyon jól eltalált és egyedi, nem a google "szerelmes idézet" találatai első 3 oldal. És mondjuk egy hosszú, bő póló jó választás, amikor együtt alszotok, majd felveszi néha éjszakára. És a szívecskét is átgondolnám mondjuk, nincs valami egyedibb szimbóluma a ti szerelmeteknek? Nem kell mindenkinek értenie, elég ha ti tudjátok miért az van rajta, ami.

2014. okt. 26. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Póló! Mindenképp, én utcára ilyen pulcsit nem vennék fel, ahogy előttem is írták.
2014. okt. 27. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!