Barátnőmnek születésnapja lesz. Szerintetek ez jó ötlet?
Azt te tudod,hogy a pulcsit vagy a pólót szereti jobban!
Télen talán jobb lenne pulcsit, de vmi divatos!
Gondolom fehér színű lesz!
Én egy képet tennék rá alá meg egy idézet vagy az, hogy Szeretlek!
Ha sokmindent szeretnél rátetetni, akkor a kapucnis felső szerintem jobb, abba jól beleburkolózhat otthon, ha épp nem vagy vele.
Ha azt szeretnéd, hogy a tőled kapott felső utcán is viselje, akkor egyszerű szöveget választanék kép nélkül, és akkor inkább pólóra.
Háááát... én falnak tudok menni az ilyen nyálas sablon ajándékoktól. Na jó, ez annyiban kreatív, hogy ruhára akarod és nem párnára vagy bögrére vagy macira. De őszintén, ez olyan ciki lenne, hogy még itthonra se venném fel, mert körberöhögne a család. :D Az ember mosolyog, megköszöni, "jajdeédesköszönöm", mert a szándék szép és jó, de ha már pénzt szánsz rá, nem jobb valami olyat, ami neki szól, valami, ami sugallja, hogy ismered őt és tudod minek örül? Valami, amin látszik, hogy gondolkoztál is.
De ha mindenképp ehhez ragaszkodsz, a fotót felejtsd el. Az idézet legyen valami nagyon jól eltalált és egyedi, nem a google "szerelmes idézet" találatai első 3 oldal. És mondjuk egy hosszú, bő póló jó választás, amikor együtt alszotok, majd felveszi néha éjszakára. És a szívecskét is átgondolnám mondjuk, nincs valami egyedibb szimbóluma a ti szerelmeteknek? Nem kell mindenkinek értenie, elég ha ti tudjátok miért az van rajta, ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!