Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan szerválhatok olyan...

Honnan szerválhatok olyan tesi felsőt amilyen Iggy Azalea-nak van a Fancy klipjében?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nem csak egy sima fehér póló, egy fekete sportmelltartóval?
2014. okt. 24. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert akkor menőbb leszel tesiórán? Vagy miért? Ott nem divatozni, hanem mozogni kell, hogy felnőtt korodra ne legyél egy nagy plötty. Mert akkor aztán divatozhatsz, de attól még nem fogsz bejönni senkinek. A pasiknak nem a ruha kell, hanem a nő. De természetesen csak akkor, ha csinos.
2014. okt. 24. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
nem divatozni, igaz megtenném ha telne rá, és nem csak örökölt ruhákat kapok (nincs nővérem), a pasik nem érdekelnek, a fiúk is mindig csúfoltak általánosban, lesz@rom mi tetszik nekik, keressenek szőke nagy mellű buta bombázókat, ha már a tanulás nem menő, maradok a magam útján, csak azért kérdeztem azt a tesifelsőt, mert tetszett hogy olyan mintás, de ezek szerint nem az
2014. okt. 24. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

"de ezek szerintem nem az"

Eddig a mondatig még értettem az általad írt szöveget, még az írásjelek hiányában is, de ezt a mondatot már nem tudtam kisilabizálni.

2014. okt. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!