Ha Londonportról rendeltem bakancsot, de szétjött pár hordás után, el fogják fogadni a reklamációmat számla nélkül?
Figyelt kérdés
A számla nincs meg, viszont az e-mailben elküldött visszaigazolás igen, és az tartalmaz kb mindent.2014. okt. 23. 14:26
1/2 anonim válasza:
A kérdésre sajnos nem tudok érdemben válaszolni, csak annyit, hogy egy próbát megér, de saját tapasztalatom nincs, viszont ledöbbentem. Egy Martens bakancsot rendeltél? És szétjött? Hogy? Tudsz róla képet mutatni?
Épp erősen gondolkodtam azon, hogy rendelek onnan, hisz jó árban vannak és tudom a méretemet, a márkát is megbízhatónak találtam, de ez most nagyon megdöbbentett és elvette a kedvemet.. :O
2/2 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki, hogy elvegyem a kedved a Londonporttól, mert a legtöbb embernek pozitív visszajelzése van róla. Valószínűleg gyárilag hibás volt, de én csak 2 hét után vettem észre. Engem is megdöbbentett, hogy pont a Martens jön szét.. kép (bár rossz a minősége): [link] a bal oldalin nyílott szét a ragasztás
2014. okt. 23. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!