Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Segíts. Etek sportmell...

Lányok! Segíts. Etek sportmelltartó ügyben! Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

első lendületre vettem egy gagyit 990 ft volt Kínais. Szerintem ez nem olyan biztonságos túl olcsó olyan mint egy topp kényelmes amúgy de mozgás közben érzem,hogy fel le mozog a mellemm. Ez normális ? VAgy abszolút ne szabad mozognia a mellnek? NEm nagy a melle 85/b de szeretnék egy normális biztonságos melltartót ,gyakran sporotlok nem szeretném ha megnyúlnának a mellizmok.

[link]

ezek közül szerintetek melyik jó? persze a legdrágább de azért 9000 ft ot nem fizetnék.

esetleg a 2. sorban a 2. vagy az 5. sorban az első?

2014. okt. 23. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Fel kell próbálni és kiderül. B kosárhoz valószínűleg fölösleges a legdrágább. Nekem egyébként olyan van (Shock Absorber), csak más fazon, az az F-es melleimet képes úgy megtartani hogy meg sem moccannak futáskor (igaz amúgy meg olyan mintha fűző lenne rajtam :) szóval szoros), úgyhogy érdemes keresgélni, biztos van olyan ami rendesen tart.
2014. okt. 23. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és linked inkább be azt a kettőt ami érdekel, mert nálam pl nincs is 5 sor.
2014. okt. 23. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:

bocsánat tényleg nincs 5. sor

ezt néztem ki:

[link]

[link]

viszont láttam fitnesz melltartót is

[link]

mia különbség sport és fitnesz melltartó között?

A shock absorbert nagyon jónak tartják!

2014. okt. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!