Mit vegyek fel randin?
Tudom, hogy millio ilyen kérdés van, de nálam más a helyzet (szerintem).
Randin, ami csak egy egyszerü találkozás, mozi, kávézó, egy süti vagy egy öszi séta, mit érdemes felvenni, ha a fiú sem öltözik ki? Szeretnék kicsit csinosabb lenni, mindig farmerban és blúz/polo/hosszuujju összeállításban vagyok. Alakom nem duci, inkább körte, felesleg talán fenéken de nem sok. Köszönöm elöre is! :)
Hát, én valószínűleg egy csíkos felsőt vennék föl nyaklánccal és sállal, balerina cipőben a kimaradhatatlan és örök farmerrel. De ha te ki szeretnél öltözni, -és a köpönyeg.hu napos időt mond- nyugodtan vegyél fel egy szoknyát.
Az okker sárga, a tengerészkék no meg a barna szín mindig divatos egy kis fehérrel, -főleg ősszel- és ha lehetőséged van rá, inkább a színekkel játsz. Nem kell két lábó járó neon csíkna lenni, de mondjuk egy halvány baba kék, vagy mint az említett okerrel csinos megjelenést tudsz kölcsönözni, a határokon belül.
Konkrét elképzelések ért, ha írnál privátba pár kedvenc vagy esélyes ruha darabot (mint például: barna szoknya, halvány blúz, kinek mi) szívesen segítek. :-)
Hiszen csak te tudod mi rejtőzik a szekrényben.
Köszi, cicanacit és tunikát nem hordok. Farmer, esetleg szoknya :)
Köszönöm mindenkinek!
Juj hát én ebben nagyon szívesen segítek!:)
Először is szerintem a fekete nejlonharisnya egy sorttal vagy szoknyával tökéletes. Nem egyszerű de nem is elegáns. Esetleg vehetsz hozzá fel még akár tornacipőt vagy bakancsot!:) A hajadat engedd szét és a sminked olyan legyen mint amilyen mindig szokott lenni!
Sok sikert és érezzétek egymás társaságát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!