Szerintetek ez a cipő jó választás? Ha nem akkor miért nem?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, sőt még le is van értékelve 20k-ról 11-k-ra. Szerintetek?2014. okt. 22. 14:23
2/8 anonim válasza:
Tornaórára elég drága még így is. Máshova meg minek hordanál tornacipőt? Nem valami szép amúgy sem. Kínaiban jobbakat kapni.
3/8 A kérdező kommentje:
#2: Nem tornaórára kell, hanem utcára. Sokan hordanak utcán converse cipőt.
2014. okt. 22. 14:32
4/8 anonim válasza:
a tornacipőt nem véletlenül hívják TORNA-CIPŐNEK. oké, hogy "divat", de attól még nem előnyös, nem odavaló. csatlakozom az elsőhöz. ráadásul től drága is. de ha van amiből kifizetni, akkor mi akadálya a megvásárlásának? o.O
5/8 A kérdező kommentje:
11k az nektek drága? :O xD
2014. okt. 22. 14:48
6/8 anonim válasza:
Nekem van Convese cipőm, talán 14-ért vettem anno, mikor engem is elkapott a láz. Őszintén szólva nem érte meg:D Nem túl kényelmes viselet.
8/8 anonim válasza:
szerintem is jó, ennyiért meg pláne. conversek sokkal drágábbak szoktak lenni. egyébként nem mondom, hogy nagyon megérik az árukat, de az enyémek elég jól bírják évek óta rendszeres használat mellett.
az okostojásoknak meg: lehet, hogy tornacipő a neve, de hogy ez nem sportoláshoz vagy tornaórára való, az tuti. egyáltalán nem olyan a kialakítása. régen a kosarasok hordták, azt hiszem (??), de az akkor volt, amikor még nem voltak ilyen mindenféle hiperszuper edzőcipők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!