11/19 anonim válasza:
#9 Ódivató =/= előnytelen, stílustalan. Nekem is van 6+ éves (nagyon kikímélt) nadrágom, áldom is az eszem, hogy félre tettem, mert nagyon nem állnak jól se a tapadós se az ülepes nadrágok.
Kérdező! Ahogy itt a többiek is mondják, nem az alapanyaggal van a legnagyobb baj (bár has tájékból tényleg lenne mit leadnia), hanem az, hogy abszolút nem az alakjához öltözik.
Rájöhetnének már az emberek, hogy felvenni egy full tapadós, mindent megmutató öltözetet nem szexi.
12/19 anonim válasza:
Ízléstelen. Kb mint egy falusi késdobáló pultos bögyös angyalkája - a hátteret elnézve nem tévedek nagyot. Háttér nélkül út sarkára tippelnék.
Az arca lehet szép, de nem látjuk. A póz és az öltözék borzalmas, közönséges és még előnyösnek se nevezhető.
13/19 anonim válasza:
Úgy nézel ki, mint egy rózsaszín göncbe passzírozott szőke parókás malac! XD
14/19 anonim válasza:
Jesszus... felnőtt nőnek tűnik, már tudnia kéne mi előnyös neki, mi nem, és foglalkozhatna is magával, mert ez a test löttyedt, nagy a hasa, egybe van az egész teste, műszőke lenyalt a haja... mi a fenét lát ő a tükörben? Mert ahogy látom ő szépnek hiszi magát, elégedett magával... legalábbis a képről ez jön le nekem. De iszonyat ahogy kinéz és ahogy öltözik.
15/19 anonim válasza:
kicsit duci, rendkívül k..rvásan öltözik, előnytelen a haja... jobb lehetne, de így egyáltalán nem tetszik. az arca nem látszik.
16/19 A kérdező kommentje:
Pedig oda meg vissza van magáért és több csávója van egyszerre.
2014. okt. 20. 16:35
17/19 anonim válasza:
Biztos a pasik is(akikkel jar)pont olyan jol neznek ki,mint ö.
18/19 anonim válasza:
Mű. Gusztustalan a ruhája, a szemöldöke, a haja, az alakja.
19/19 anonim válasza:
Nekem 42 évesen vékonyabb és feszesebb a karom, laposabb a hasam. Igaz, én nem a tűkörben pózoló sportot űzöm, inkább rendszeresen futok, edzek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!