A neten (Vatera, E-bay stb) 5-15e Ft között található Nike sportcipők mind hamisítványok?
Honnan tudom eldönteni, hogy eredeti-e valami?
Szeretnék venni egy sportcipőt, de nem 30e+ Ft-ért a márkaboltban :)
Egyáltalán embernek számít még 2014-ben Mo-on az, akinek nincs AirMax90-e????? :)
Én is sokáig filóztam rajta, hogy rendelek a vateráról, de aztán az egyik hozzászólásban olvastam, hogy köszöni a terméket, ami nagyon jó minőségű hamisítvány.
Igazából én azért nem mertem rendelni, mert rengetegszer olvasni olyat, hogy papírral volt kitömve a doboz és lenyúlták x ezer forintra. Meg úgy voltam vele, hogy azért a Hervisben a múltkor is láttam 15-re akciózva Airmax-et. VAgy a múltkor egy Nike utcai fehér cipőt vettem a deichmannban 50%-osan 7500-ért és full bőr. Igaz, mondjuk többet nem adtam volna érte.
az e-bay-en lehet, hogy eredetiek, de a vaterán szerintem nem.
És szerintem még ember az is, akinek nincs AirMax-e. "Nem a ruha teszi az embert!"
Viszont megdöbbentő, hogy az utolsó Nyóckeresnek is Nike figyel a lábán...
Igen, hamisítvány. Ők is Aliexpressről rendelik, szerintem Te is jobban jársz, ha onnan veszed, mert olcsóbb.
Mondjuk szerintem simán embernek számít, akinek nincs, sőt, szerintem lassan inkább az a ciki, akinek van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!