Szerintetek vissza veszik a cipőmet a Deichmann-ban ezért?
Figyelt kérdés
Tehát van egy 11 hónapos nike cipőm, aminek az orra lejött, vagyis elengedte a ragasztás kb. 4 cm hosszan. Szerintetek vissza veszik a Deichmann-ba ezért? Vagy ez nem elég indok? :/ Köszi előre is a válaszokat! :D2014. okt. 18. 21:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen! Én is már sok cipőmet vittem vissza mert elengedett a ragasztás!
2/7 anonim válasza:
A Deichmann-ban elég korrektek voltak eddig velem a reklamációkat illetően.
3/7 anonim válasza:
Én is azt hiszem, hogy rugalmasak és vásárlóbarátok. A hölgy azt mondta, ha kicsinek érezném a cipőt, ne is hozzájuk vigyem, hanem egy másik üzletükbe, mert ott van nagyobb méret. De a blokkot azt be kell mutatnod.
Nem biztos, hogy cserélik, hanem a ragasztást ajánlják fel.
5/7 anonim válasza:
6 hónapig veszik vissza simán. Utána bevizsgálni küldik de azt neked kell állnod (7000 Ft)
6/7 anonim válasza:
Én ezért nem vásárolok a Deichmann-ban életemben két cipőt vettem ott még régen, és mindkettő egy év alatt tönkrement pedig nagyon vigyázok a cipőimre, ruháimra. Ha márkásabb cipőboltban vásárolsz jobb minőséget kapsz, ráadásul szebb cipőket, és még reklamálnod sem kell bemenni és nem kell hogy korrekt legyen az eladó, mivel nem megy tönkre a cipőd, ha eléggé vigyázol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!