Szerintetek menő az új futócuccom?
Figyelt kérdés
Amúgy a gimis csapatunk futóruhája + találtam egy hozzá passzoló Nike sztreccs futónadrágot.
2014. okt. 18. 21:47
1/8 anonim válasza:
Szerintem kombinálni a márkákat nem olyan jó ötlet. Az a streccs futónadrág nagyon nem illik oda.
2/8 anonim válasza:
Szerintem mezei futócucc, semmi extra.
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz:) de akkor szerinted mi lenne az az extra, ami jól állna? Esetleg egy piros/fehér Nike sportszár?
2014. okt. 19. 09:02
4/8 anonim válasza:
Ne haragudj de nekem egyáltalán nem tetszik ez az összeállítás. A futóruha mintázata nem előnyös, ránézésre az anyaga sem lehet kényelmes. Ráadásul nagyon kevés cipőt mondanék ehhez illőnek és nem hiszem hogy azokat könnyen be lehet szerezni.
5/8 anonim válasza:
A feszülős futógatyára minek vettél ilyen laza sortot? Ez így tök béna. Sort nélkül hordjad a feszülős futógatyákat, mert csak úgy néznek ki normálisan.
A hosszú gatyával látni kéne, tegyél fel egy képet. Ha színben/mintában összeillenek, akkor a hosszú feszülős gatya is nagyon jól tud kinézni. :)
6/8 anonim válasza:
Nekem pl. bejön ez a klasszikus stílus, manapság olyan csili-vili, szedett-vedett futócuccokat látni egyes futókon, hogy pár év múlva visszanézve magukat ők is röhögnének rajta. Viszont ez, kiegészítve az aláöltözővel, egész jól néz ki. Valahol már láttam ilyet, gondolom, valamelyik pesti gimibe jársz.
7/8 anonim válasza:
5) komolyan gondolod, hogy egy srácnak fehér sztreccsgatyát kellene önmagában hordania nagy nyilvánosság előtt? Gondolom, nem a melegfelvonuláson akar indulni, hanem futóversenyeken:)
8/8 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjátok már egymást:) Én nem szeretem csak a sztreccsgatyát hordani, de tudom, van aki szereti. Szerintem ez inkább aláöltöző, de hagyjuk. Amúgy Leőwey gimis vagyok és ez a mezünk, ezt hordom tesiórán is.
2014. okt. 19. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!