Cicagatya (hosszú felsővel) fel merjem venni? Kép lent. A vastag lábammal és a fenekemmel van gondom . _.
Figyelt kérdés
Szerintetek fel merjem venni? Nem túl vastag a lábam és lapos a fenekem? Nem egó növelő kérdés, tényleg utálom őket.
2014. okt. 16. 17:38
1/10 DanteSparda válasza:
te hülye vagy? nem vastag a lábad és nem lapos a feneked tök normálisan nézel ki
2/10 anonim válasza:
Gondolom 38-as méretű vagy,teljesen átlagos.
Szerintem ez a szett okés.
3/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, meg azzal sem, ahogy rajtad áll, nyugodtan hordhatod. Egyébként is ez sabloncucc, szinte mindenki ezt hordja, legyen bármilyen is az alakja.
4/10 anonim válasza:
Edz alsótestre mert, hogy őszinte legyek nem vagy annyira formás, úgy pedig minek mutogatni?
5/10 anonim válasza:
Te melyik világban élsz ahol ez vastag láb és lapos fenék? Mert hogy tök átlagos lábad és feneked van...
6/10 anonim válasza:
Szerintem is rendben van, en szivesen cserelnek veled.
7/10 anonim válasza:
Bár képek minősége nem jó de ahogy ki lehet venni,nem vastag a lábad.
8/10 anonim válasza:
Mindenkeppen ajanlom ha ezekkel van gondod, mert az legalabb mindent megmutat...
9/10 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok (csak épp babát várok így nincsenek ilyen jó arányaim :)) és simán hordom hasonlóan :)
10/10 anonim válasza:
Nem vastag a lábad, de a feneked tényleg lapos. a cicanadrág jól tud kinézni, de csak ha tényleg egy kisportolt lány veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!