Lányok melyik az a bugyi amit soha az életbe nem vennétek fel?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 17:17
1/12 anonim válasza:
Egy hajléktalan összevisszaxart 2 éve ki nem mosott bugyiját..
5/12 anonim válasza:
3szög fazonú nagymamabugyi, Tanga.
(Csak franciát hordok)
6/12 anonim válasza:
Nincs ilyen, bármit felvennék ha nincs más, csak tiszta legyen. Amúgy ezerszer inkább egy pamut mamabugyi, mint egy tanga vagy egy műszálas csipkeköltemény. Hálószobába persze nem gáz a csipke, ott úgy se sokáig van rajtam.
7/12 anonim válasza:
Ha ezekkel van gondod, akkor mindenkeppen ajanlom...
8/12 anonim válasza:
Azt amelyik bevág a seggembe... :p
9/12 anonim válasza:
hát ha tekintjük hogy csak tiszta, nem használt bugyikról van szó, akkor kb valami undorító neon színű, gagyi anyagból készült borzalmat, aminek az ülepén mondjuk még vágás is van. Fúj.
Vagy mondjuk unikorninsos csomagban kapható pink pamutbugyi
10/12 anonim válasza:
Vannak azok a gyöngyös bugyik, szerintem nagyon közönségesek, én nem venném fel, a tanga sem a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!