Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti lemennétek a piacra cipő...

Ti lemennétek a piacra cipő nélkül?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel állandóan ilyen "küldetéseket" osztunk ki egymásnak, és én most azt kaptam, hogy menjek le a piacra cipő nélkül. Itt van nem messze, megtennétek?
2014. okt. 11. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol? Budapesten pl biztosan nem. Bármibe beleléphetsz, üvegszilánk stb.
2014. okt. 11. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Pest, de külváros!
2014. okt. 11. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
meg hát. már volt ilyen de nem "küldetés" miatt..
2014. okt. 11. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi miatt? :) nem néztek nagyon az emberek? meg nem fájt a lábad?
2014. okt. 11. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
volt, hogy baleset miatt és nem tudtam lábbelit felvenni, máskor meg csak szimplán mezítláb volt kedvem menni. és nem fájt, sokszor szoktam úgy sétálni. ja és ha néztek is, akk nem érdekelt.
2014. okt. 11. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, azért figyelj, hogy ne lépj bele valami rossz dologba, de úgy gondolom cipővel is kikerüljük az effélét. Én gyakran mezitláb flangálok az utcán is, mert így érzem jól magam. Ártani senkinek sem ártasz vele, néhányan esetleg meglepődnek, nem kell foglalkozni vele. Csináld meg nyugodtan, de azért az időjárásra figyelj, ne fázz fel.
2014. nov. 11. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Te merre szoktál így mászkálni? Milyen az emberek reakciója? Mi volt a legemlékezetesebb élményed ezzel kapcs?
2014. nov. 11. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Városban, parkban, tóparton. Talán fordított sorrendben így a leggyakoribb szituáció. Városban megszoktak bámulni, de soha senki nem szólt hozzám ezért. A legjobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor volt barátnőmmel együtt flangáltunk végig a városon mezítláb.
2014. nov. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!