Milyen cipőt ajánlotok egy 100 kilós embernek?
Figyelt kérdés
Vettem már mindenféle cipőt, olcsót-drágát, márkásat-kínait, de mindegyiknek kilyukad a sarka(gondolom, mert oda helyezem a testsúlyom. Vagy esetleg egy talpbetéttel meg lehetne oldani? vagy bármivel, de eléggé idegesít, hogy félévente kell cipőt vennem2014. okt. 9. 06:45
1/3 anonim válasza:
"Egy jó cipő néha tovább tart,mint egy házasság" Bocs,csak ez jutott eszembe.Kinai,gagyi cipő normális esetben is csak egy hónapot bír.Inkább vegyél valami jófajta bőr cipőt,azok tartósak.Bátyám 130 kiló,nem hiszem hogy a súlyod miatt mennek tönkre a cipők.
2/3 anonim válasza:
Ami fontos a cipővásárlásnál, hogy a talp, főleg a sarok rész ruganyos legyen, mert ez kíméli az ízületeidet.
Ezek gyorsabban kopnak is. De vannak nagyon jó edzőcipők is, amik sokkal strapabíróbbak. [link] Nekem a nike a volt a legjobb.
3/3 anonim válasza:
Az olcsó Deichmannos meg kínais cipőknek gagyi anyagból van a talpa, és pillanatok alatt kikopik a saroknál (nekem is, pedig csak 70 kiló vagyok). Jobb minőségű cipőnél ilyen nincs, bár azok meg más részeiknél mehetnek tönkre. Ha meg tudod oldani egy új talpbetéttel, mindenképp érdemes (nem mindig lehet kivenni a régit), bár egy jobb talpbetét majdnem annyiba kerül mint egy kínai cipő :). Rucanor vagy Scholl betétet ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!