Ez a télikabát milyen? Vettetek már ilyet pl vateráról?
Szemezgetek ezzel a kabáttal, ebay vatera tele van vele. Már tavaly is láttam, de nem mertem rendelni. Vajon milyen lehet? Elvileg ki lehet szedni a bélést belőle és akkor tavaszi, őszi kabát lesz. Úgy milyen? Próbáltátok?
A bélése alul nincs semmivel rögzítve, így ha mész, akkor összegyűrődik, és folyamatosan igazgatni kell. Ha odavarrod, akkor nem kiszedhető ugye. Megoldható lenne tépőzárral is, de nem még nem mertük belevarrni.
A kapucnija teteje meg csúcsos, olyan, mint egy óvszer :D
Én is ilyet akarok venni, és én is feltettem ezt a kérdést. Itt az enyém: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
E-bayről fogom megrendelni, kinéztem magamnak egy csak kabátokkal fogalkozó 99%-os értékelésű partnert.
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából nem baj, ha nem brutál meleg téli kabát, mert van meleg kabátom, de azért átmenetinek vagy mikor nincs igazán minusz akkor hordanám.
Amúgy ha kiveszem a szőrmés bélést milyen vastag a kabát? Csak két anyag vagy azért valami kis pici vatelinréteg van benne?
Nektek milyen van? Fehért vett valaki? Volt vaterán ahol azt írták, hogy inkább bézs színű, akkor nem az a vakító fehér nem?
Köszi neked aki szintén ilyen kérdést tett fel :) hátha írnak még neked is és akkor még okosabbak leszünk :)
a méretet hogy számoltátok?
Esetleg egy már meglévő télikabátot lemérni jó ötlet?
Mert ugyebár csere nem nagyon van.....
Nekem a béléssel semmi problémám,cipzárral rögzíthető végig,így az nekem meg sem mozdul ha benne van,egyszerű cserélni is.
Én magamat mértem meg,mellbőség,haskörfogat,hogy biztosan jó legyen.
Ja igen a kapucni,az tényleg csúcsos,tök hülyén néz ki én fel sem vettem.
Amit én még nem szeretek benne,hogy nem lehet nyakig felcipzározni mert nem olyan fazon,így sál mindenképp kell ha nagy a hideg,mert az egész nyaka kint van az embernek különben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!