Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek csizmát? Esetleg...

Hol vegyek csizmát? Esetleg Deichmann vagy vmi hasonló?

Figyelt kérdés

Veszprém, Székesfehérvár környékén szeretnék venni, a lényeg hogy nagyon kényelmes ,meleg legyen, mert a kínais cuccaim teljesen tönkretették a lábamat.

15 vagyok és lány.

max határ 10.000 esetleg 15.000,legfeljebb 18.000

2010. jan. 22. 20:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és lehetőleg 3-4-5 évig kéne kitartania, mert nagyon szegények vagyunk, három év alatt sikerült összespórolnom a pénzt...
2010. jan. 22. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomoritani de a 10 ezer forintos csizma 1 szezont bir. Minél drágább annál kényesebb. Én a helyedben a kinaiban néznék, szerintem azok sokkal jobban néznek ki mint a Deichmannosok ráadásként nem túl stapabirok.

A kinaiban nagyon sok féle van 6-8 ezer forintért.

2010. jan. 22. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Deichmann ne jó. Gáz minőség, neke és ismerőseimnek is hamar tönrement a cipő. és ehehz képest nem a legolcsóbb.
 4/11 anonim ***** válasza:
Előző vok: humanic jobb.
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen bőr csizmát vegyél, ha azt szeretnéd, hogy tartós legyen. Ajánlom a Deichmann-t,Humanicot, Renot, Street Shoes-t. Remélem találsz jó csizmát, ha nem is 10, de 15-18 ezerért. Ami igazán sokáig bírja az egyrészt bőr, másrészt drága.

2010. jan. 22. 20:35
 6/11 anonim válasza:

Én a Reno-ban, Deichmann-ban olyan drága csizmákat és más cipőket is vettem már, mint a fene, de valamelyik két hónapot se bírt ki.

Egy privát kis cipőboltban sikerült végül egy normálisat venni, remélem az tovább bírja majd. Az árát ide se merem írni.

Ennyi pénzből sehol nem fogsz olyat kapni, amilyet szeretnél.:S

2010. jan. 22. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
newyorker
2010. jan. 22. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:

A Deichmannba silány áru van elég magas áron. Én is ennyit szoktam cipőre, csizmára szánni és én a Humanicba vagy a Renoba vásárolok. Ott bármi gond van a csizmával, cipővel gond nélkül megcsináltatják vagy nem egyszer vissza adták a teljes árat.Arra kell figyelni,hogy fél éven belül vidd vissza, mert 2 év rá a gari,de fél év után neked kell bizonyítanod,hogy nem a hordástól lett a cipő lyukas meg ilyenek. Szóval kicsi hiba van és a szezonnak vége vidd vissza a boltba,hogy csináltassák meg. Más boltba meg szemétkednek illetve volt,hogy eltűnt a csizmám és nagyon nehezen akarták kifizetni az árát holott az ő hibájuk volt.

Legutóbb hótaposót vettem 10 000-ért a Humanicba. Imádom, semmi baja.

2010. jan. 22. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kínaiba ne vegyél cipőt. Nekem nem bírja a lábam, büdösödik benne és a cipő is silány minőség ott nem is adják neked vissza az árát soha. Annyiért amennyiért a kínaiba van a Humanicba is veszel csak keresgélni kell egy kicsit. Van ott pár ezertől 30 ezerig is cipő.
2010. jan. 22. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Deichmann-t, Humanicot nem javaslom. Az őszi cipőmnek és a téli csizmámnak is levált a talpa, de nagyon... Pedig az őszit 16ezerért vettem, a csizmát 10ezerért. Szóval nem is a legolcsóbbat azért... Szóval bárhol máshol, amit egy plázában találsz, csak ne ezen a 2 helyen, ha strapa bíró csizmát akarsz!
2010. jan. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!