Szerintetek szép vagyok? Jó model vagyok?
2014. okt. 5. 22:29
2/19 anonim válasza:
Objektíve szép vagy,bár elég vékonyka.
De tucatjával akadnak ugyanilyen vagy még szebb lányok.
4/19 anonim válasza:
Szép vagy, DE A SZEMÖLDÖKÖD. Kérlek, csinálj valamit, mert annyit ront rajtad és a képeken, pedig a fejformád, a szemed, az orrod, a szád, mind szép és az első kép is annyira jó, de inkább csak jó LENNE, ha a szemöldököd... :(
5/19 anonim válasza:
Én nem tartalak szépnek. Sokkal szebb lányokat látok minden nap az utcán. Viszont az alkatod megvan ahhoz, hogy modellként próbálkozzál.
De ne lepődj meg ha nem lesz egyből sikered.
7/19 anonim válasza:
Szerintem szép vagy és modellnek is jó vagy, de a szemöldököd tényleg nem a legelőnyösebb.
8/19 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Szép vagy, és modellnek is jó lennél, de ez a szemöldök valami borzalmas.
9/19 anonim válasza:
a szemöldöködet lekéne égetni, vonalzóval huztad vagy mi? undorito.
10/19 anonim válasza:
Nagyon szep vagy de legyen termeszetes a szemoldokod!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!