Túl kicsi a lábam. Van valami cipőhordási praktika?
23 éves vagyok, 165 cm magas és 39-es lábam van. Nyilván nőni már nem fog. Normális cipőt kapni a lábamra komoly feladat. 40-esnél kezdődnek...
Aki hasonló cipőben jár - muhaha - annak nincs valami ötlete ehhez? Mittudomén kitömni a cipő orrát, vagy valami vastagabb talpat tenni bele, vagy ilyesmi?
Nézz körül a női cipők között, ott biztos találsz magadnak.
Egy jó magassarkú egyszersmind a törpeségedet is megoldja.
1. Nem gondolom, hogy egy mérettel NAGYOBB cipő akkora kényelmetlenség lenne. Nekem 46-os a lábam, a múltkor felpróbáltam egy 48-as Adidast, és nem volt vele semmi gáz, simán tudtam volna hordani. Az emberek úgyis hajlamosak rá, hogy túl kicsi cipőket viseljenek.
2. Amit a kollégák leírtak: női osztály, gyerekosztály.
3. Tudsz csináltatni is, az Astoriánál van a Kényelem cipőbolt (Budapest 1053 Múzeum krt. 7.), ott csinálnak igény szerint extra nagy meg extra kicsi méreteket. [link]
4. A kínai boltokban mindig baromi kicsik a cipők, engem egyszer ki röhögtek egy ilyen üzletben a lábméretem miatt.
Ne panaszkodj, 33-as lábbal sokkal nehezebb az élet! Simán van 39-esben, csak keresni kell.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!