Pull and Bear-ben esetleg Bershka-ban dolgozók, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
anyukám vett nekem egy bélelt mellényt szülinapomra, de a bélelése miatt kicsi rám ( ebből a fajta mellényből nincs L-s az üzletben ), tegnap vette, ha ma vissza viszem, visszakaphatom az árát?2014. okt. 5. 13:30
1/2 anonim válasza:
Az árát nem adják vissza, de be lehet cserélni más termékre, ami ugyanannyiba kerül. Én az öcsémnek vettem ott egy pulóvert, ami túl nagy lett, viszont nem volt belőle kisebb úgyhogy becseréltük egy pár cipőre.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már visszavittem és oda adták egy szó nélkül az árát :) meg se kérdezték az okát :)
2014. okt. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!