Nike air max vagy air force télen használható?
Figyelt kérdés
Egyhuzamban kb. 20 percet szoktam gyalogolni reggel és délután. Air maxben vagy air forceban megfagyna a lábam? Persze nem térdig érő hóban mászkálnék benne. Válaszokat előre is köszönöm:)2014. okt. 3. 22:54
1/10 anonim válasza:
Igen, megfagyna. Egyik sem téli cipő.
2/10 anonim válasza:
annyi jó téli cipőt lehet kapni, miért kell még akkor is az air maxet erőltetni? nem télre való, de ha téged nem zavar, hogy megfagysz, akkor ne fogd vissza magad.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, csak nem szeretnék fölöslegesen kidobni 10000 Ft-ot egy téli cipőre, ha ezekben is kényelmesen meglennék. Köszönöm a válaszokat:)
2014. okt. 4. 14:57
4/10 anonim válasza:
az air force az simán jó télen is szerintem viszont az air max-ek közül csak a premiumokat ajánlom. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg bírnám egy Air Forceszal? Ezt én is nehezen hiszem el sajnos:DD Túl szépnek tűnik ez így. Személyes tapasztalatod van róla?:D
2014. okt. 5. 00:39
6/10 anonim válasza:
szerintem simán. nekem vastagabb sportcipőben nem szokott fázni a lábam.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is valamikor egy kis gagyi deichmannos victoryban siman kibirtam. Csak ha egy kicsit kemenyebb lesz a tél akkor már lehet h huzosabb. Nem ázik át? Engem főleg ez zavar, hogy reggel bemegyek suliba, átázik és abban kell legyenek délután 3-ig.
2014. okt. 5. 08:44
8/10 szaszaa11 válasza:
10ezer? 3 ezer fölött még életemben nem vettem cipőt...
9/10 anonim válasza:
#8 gondolom, akkor egy szezon után dobhatod is a kukába. megkérdezhetem egyébként, hogy csinálod? még a kínaiban sincs ilyen olcsón cipő, pláne nem téli/őszi.
10/10 anonim válasza:
Én múltkor 3800-ért vettem csizmát a kínaiban, kettőt is és 3 éve hordom őket, most kezdenek szétmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!