Szerintetek jó lenne ez az összeállítás randira? 23/l
2014. okt. 2. 12:29
1/12 anonim válasza:
Szia! :)
Szerintem a fekete-fehér szoknya-blúz messze túl ö
ünnepélyes egy randira, mintha egy nemzeti ünnephez öltöznél..
Az az ing ráadásul teljesen jellegtelen, bő, és csúnya.
valami ilyesmivel inkább el tudnám képzelni:
Egyébként ez a szoknya sem teljesen e századi, ha tetszik ez a vonalvezetés, akkor is találhatsz ezek közül sokkal szebbeket.. De az még elmegy.
A cipő egyébként tetszik.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. :)
2014. okt. 2. 12:47
3/12 anonim válasza:
Hová mentek randizni? (nagyban függ tőle)
4/12 anonim válasza:
Hat oszinten veled se randiznek szivesen...
5/12 anonim válasza:
Abszolút nem az esetem ez az öltözék, de az nem jelent semmit. Olyat vegyél fel amiben jól érzed magad, a pasit úgysem a rongyok fogják érdekelni, hanem ami alatta van. :)
A legtöbb első randim pl hagyományos ruhákba öltözött nőkkel volt, sosem érdekelt a kiöltözősdi, az viszont kimondottan rossz, ha a nő csetlik-botlik a kényelmetlen ruhában-cipőben.
6/12 anonim válasza:
nekem nem tetszene, túl olyan iskoláslány ünneplő. túl elegáns, túl olyan semmilyen, a magassarkút sem tartom indokoltnak randira.
7/12 anonim válasza:
Én nem vennék ennyire komolyra egy randit, bár attól is függ, hogy hol lesz. De nekem ez a ruha túl hivatalos, a cipő meg iszonyatos magas, azt pl. sehova nem venném fel...
8/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem jó ötlet ez egy randira, ünnepélyes túlságosan. Vegyél inkább valami csinosat de kevésbé legyen túlzás.
9/12 anonim válasza:
A harisnya jó, de ahhoz nem jó a hosszú szoknya. Térd feletti legyen. A blúz meg ne fehér legyen valami színes, mintás. A cipő meg nagyon magas.
10/12 anonim válasza:
Te vagy az inges csajszi.Ing,szoknya,harisnya nem jó,a cipő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!