Az ennyire fehér ezüst ékszer jól néz ki férfin?
Vagy inkább kicsit sötétebb tónusú, pl?
Nem elsősorban a mintázatra vagy formákra gondolok most, hanem egy férfin ki melyik tónusú ezüst színt látja szívesebben? Az első fehér nem túl nőies?
A világos szerintem is nagyon nőies. Én nemesacélt szeretem mert férfias és sötét bár sok szidják ezért...
Na de hogy néz ki egy hófehér nyaklánc egy férfin...
Ha jól értem ti inkább ilyen kaucsuk, bőr, cápafogas stílust kedvelitek inkább??
Ez kicsit távol áll tőlem, mert szerintem ezek sportosabb stílushoz jók nekem pedig inkább alternatív rockos...
A sárgaarany viszont szerintem maga a katasztrófa :DD
Tessék, ez a stílusom és ékszerügyileg is kb ilyen mennyiség van rajtam :DD
De azért ne bántsatok :DD
Hát tudom, hogy manapság nem jön be az embereknek, mert kialakult ilyen szokás, miszerint a férfiakon nem lehet ékszer, vagy csak egy gyűrű vagy karóra.
De nem értem ez mi alapján alakult ki.
Szerintem tök extrémen néz ki, főleg ha stílusához is passzol, hogy így fel van ékszerezve. Gyakran megjegyzik, hogy igen extrém a stílusom, és jól esik.
Manapság a nők a férfiakból vagy ezt a típus akarják csinálni:
Vagy ezt: [link]
Tök uncsi már, és jó kitűnni, szerintem sokkal menőbb egy ilyen stílus, vagy amit belinkeltem:
Tényleg unalmas, hogy mindenki vagy sportos sima pólóba farmerral, vagy ilyen elegáns tökéletes férfi :(
Értlek, de a nők többségének ez nem jön be, igaz, nem probléma, mert már megvan az igazi :D
Azért kellemetlen, amikor azonnal rám terelődik a figyelem, és valami csodabogárnak tekintenek :D Bár nem zavar, elvégre hadd nézzék, azért van :D
Az viszont már haraggal fog el, ha valaki ezért olyan következtetéseket von le, amivel le akar járatni, mert ő befásult gondolkodásmóddal rendelkezik. Pl biztos meleg mert a nők hordnak ennyi ékszert, vagy így akar menőzni, hogy milyen gazdag stb.
A nőknek most a kigyúrt izomagyak jönnek be feszülős pólóval, vagy a "dzsentlmenek" pontosan beigazított hajjal :D
De ez szerintem van így, nem akarok általánosítani, mert már kaptam érte :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!