Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hívják azt a ruhát, ami...

Hogy hívják azt a ruhát, ami olyan, mint egy szűk póló, csak alul össze van kapcsolva?

Figyelt kérdés
Gondolom az a célja, hogy ne csússzon ki a nadrágból. Csak nőknek gyártanak ilyet, vagy férfiaknak is?

2014. szept. 28. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Body.

Én eddig csak nőknek láttam, illetve még nem hallottam, hogy férfiaknak is van ilyen. Egyébként tényleg azért van, hogy ne csússzon ki, ingekből is csinálnak ilyet. Szerintem ez nem kifejezetten nőknek való ruhadarab, férfiaknak is ugyanúgy jól jöhet meg nem is látszik, hogy az most csak egy sima felső vagy body. Szóval el tudom képzelni, hogy férfiaknak is gyártanak, de még találkoztam ilyennel illetve még nem hallottam róla.

2014. szept. 28. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
a töködnél?
2014. szept. 29. 03:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Body...most minden nap ezt fogja kérdezni valaki?
2014. szept. 29. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Body :)

Van külön férfiaknak is, de alapból uniszexnek számít. Tehát aminek nincs melltartó része, és nem kimondottan nőies vagy férfias szabású, az mind uniszex. Igazából nagy jelentősége nincs is, mert sztreccses, feszülős anyagból van, ami felveszi a test vonalát, így ha nőn van nőies, ha férfin van férfias. :) Minden korosztály hordja, egészen a tiniktől az idősebbekig, fiúk, lányok egyaránt. Egész divat lett az utóbbi időben, főleg vagányabb fazonokban. :)

Télen nagyon hasznos dolog, védi a derekat, hajolgatásnál sem tud kicsúszni, felcsúszni. . :)

Itt direkt fiúknak, férfiaknak árulnak divatosabb vagányabb fazonúakat. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 29. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hittem, hogy a body az kifejezetten fehérnemű. Egyébként amiket az utolsó linkelt szerintem borzasztóan néznek ki.
2014. szept. 29. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Van fehérnemű is, ami body; és van felsőruházat is.
2014. szept. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!