Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnám eladni jó állapotú,...

Hol tudnám eladni jó állapotú, használt ruháimat (vidék)?

Figyelt kérdés
A Vateráról már hallottam rosszat, valami más ötlet lenne? Ti mit csináltok a régi ruháitokkal? Gondolom nem a kukába dobjátok? Időnként olyan sok felhalmozódik, amit már nem használok, de nem tudok velük mit kezdeni.
2010. jan. 21. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Teszvesz.hu

Más megoldás nem nagyon van, ha pénzt is szeretnél látni belőlük. Az elmúlt 3 hétben kb. 60 ezer forintot "kerestem" az eladott, szép ruháimmal.

Áron alul adtam őket, de legalább nem itt állnak :)

2010. jan. 21. 15:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy a legolcsóbbat mennyiért adtad el? Pl. ha pólókat csak 1.000 Ft-ért adnék el, azt is megérné feltenni?
2010. jan. 21. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Használt cuccok, a legolcsóbbak pl. Terranova nyakpántos top, én 990 Ft- ért vettem, párszor használtam, 800 Ft- ért eladtam, ennél olcsóbb nem nagyon volt, Zöld Terranova csőfarmert 2200 Ft- ért adtam el (2600 Ft volt amikor vettem :)) Zara csőfarmert 3200 Ft- ért (leárazva 5000 - ért vettem)szőrös jeticsizmát 2000 Ft- ért, 1000- ért vettem kilós turiban, így ezzel még jól is jártam :))

Érdemes, rászánni az időt, mert ha szép képeket csinálsz, jól hangzó szöveget írsz mellé, akkor biztos sikerül eladni :)

2010. jan. 21. 16:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2010. jan. 21. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is köszönöm a válaszolónak, nekem is kedvet csináltál hozzá ;)

Én is vidéken élek, és pénzt szeretnék az eladott ruhák cipők dísztárgyak után... Régóta halogatom sokat kutattam, hogy mibe lehetne fogni de én is mindig csak a teszvesz-re vagy a vaterára jutottam, hogy azokon érdemes kereskedni.

Szerintem is fontos a jó kép és a megfelelő duma :)

2010. jan. 21. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Tezsvesz..

Felrakhatnád ide ie a képeket...

2010. jan. 21. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
*s
2010. jan. 21. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:

tesz vesz vagy vatera vagy ha van menny ki a bolhapiacra és add el őket!

én egyszer ott adtam el a ruhájimat és szép kis összeg összejött!

2010. jan. 22. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a nagyméretű ruháim a www.molettruha.net -en hirdetem :)
2010. jan. 23. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!