Hol tudnám eladni jó állapotú, használt ruháimat (vidék)?
Teszvesz.hu
Más megoldás nem nagyon van, ha pénzt is szeretnél látni belőlük. Az elmúlt 3 hétben kb. 60 ezer forintot "kerestem" az eladott, szép ruháimmal.
Áron alul adtam őket, de legalább nem itt állnak :)
Használt cuccok, a legolcsóbbak pl. Terranova nyakpántos top, én 990 Ft- ért vettem, párszor használtam, 800 Ft- ért eladtam, ennél olcsóbb nem nagyon volt, Zöld Terranova csőfarmert 2200 Ft- ért adtam el (2600 Ft volt amikor vettem :)) Zara csőfarmert 3200 Ft- ért (leárazva 5000 - ért vettem)szőrös jeticsizmát 2000 Ft- ért, 1000- ért vettem kilós turiban, így ezzel még jól is jártam :))
Érdemes, rászánni az időt, mert ha szép képeket csinálsz, jól hangzó szöveget írsz mellé, akkor biztos sikerül eladni :)
Én is köszönöm a válaszolónak, nekem is kedvet csináltál hozzá ;)
Én is vidéken élek, és pénzt szeretnék az eladott ruhák cipők dísztárgyak után... Régóta halogatom sokat kutattam, hogy mibe lehetne fogni de én is mindig csak a teszvesz-re vagy a vaterára jutottam, hogy azokon érdemes kereskedni.
Szerintem is fontos a jó kép és a megfelelő duma :)
Tezsvesz..
Felrakhatnád ide ie a képeket...
tesz vesz vagy vatera vagy ha van menny ki a bolhapiacra és add el őket!
én egyszer ott adtam el a ruhájimat és szép kis összeg összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!