Milyen ruhába illik írásbeli felvételire menni? ünneplő vagy jó a farmer is?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 15:23
1/13 anonim válasza:
hát szerintem azért ünneplőbe...max ha farmer akkor fekete
2/13 anonim válasza:
Mindenféleképpen ünneplő ruhában menj.Sok sikert!!:))))
3/13 anonim válasza:
Illik kicsit csinosabban menni.
6/13 anonim válasza:
Hát.. Mindenki előadta tavaly, hogy öltözzünk ki, de rajtam fekete "farmer" volt meg nememlékszem de valami átlag felső..
ez voltam én.. mások is kb. így vagy a szokásos r*banckosztümben..
a mai világban már nem kell nagyon sőőt szinte semennyire kiöltözni :)
7/13 anonim válasza:
Kéne, csak a hozzád hasonló tirpákok nem teszik. Nem baj, vissza fog ütni ez később amikor igényesebb helyekre akarnátok menni... persze bolti eladónak a farmer is jó.
8/13 anonim válasza:
Nehogy már ünneplői mi megkérdeztük és azt mondták hogy kényelmesen semmi kiöltözésröl nem volt szó
de azért ne nézz ugy ki mint egy hobo
xd
amúgy szerintem farmer meg egycsinosabb pulcsi attol fögg hogy lány vagy vagy fiu!magasarkú maX AZT ENNYIH
9/13 anonim válasza:
Én hétköznapi ruhában megyek. Mint ahogy a suliba szoktam. Én mindjárt megyek is :)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! én is sötét farmerba és fehér pulcsiba voltam, magassarkú csizmával:)
2010. jan. 23. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!