Mi véleményetek erről a női bakancsról? (képlent)
Figyelt kérdés
Most Október 2.-án lesz a szülinapom és a szüleim azt mondták bármit kérhetek,én ezt a bakancsot választottam de azért a véleményeteket is ki szeretném kérni hogy szerintetek is szép-e! :)
2014. szept. 27. 20:40
1/14 anonim válasza:
*.* Tetszik nekem rohadtul...De az a baj,hogy az ilyen deichmann-Os cipok hamar tonkremennek.Legalabbis nekem 1 het utan az orra riszta levert volt,mert tisztogattam..De nagyon tetszik nekem tenyleg!Ja es elore is boldok szulinapot:-)
2/14 anonim válasza:
ha neked tetszik, akkor nem mindegy a mi véleményünk? :))
ha meg arra akrsz kilyukadni, hogy normális, horható bakancs-e ez a példány, akkor igen, átlagos.
(a személyes véleményem: én nem venném fel, mert nekem túl komplex, én a lógó fűzőket, és a nem túl szorosan befűzött bakancsokat szeretem, de ez az én stílusom, nem kell megfogadnod)
3/14 anonim válasza:
Jó... lenne, ha nem Deichmann-os, műbőr vacak lenne, bitang áron. Kicsit drágábban máshol már igazi bőrbakancsot kapsz, ami nem megy szét egy hónap alatt. 9000 Ft ezért, rohadt sok, és semeddig nem fogja bírni.
4/14 A kérdező kommentje:
Ó hát nagyon szépen köszönöm és én is bolondulok érte!És én egyszer egy bakancsomhoz vettem ilyen speciális tisztítószert amivel csak egyszer kellett bekenni és 2évig amíg ki nem nőttem teljesen jó volt!:)
2014. szept. 27. 20:54
5/14 A kérdező kommentje:
És az utolsó két válaszolotól szeretném megkérdezni hogy akkor tudtok ajánlani valami olyan oldalt ahol jó bakancsokat lehet kapni?Mert nekem eddig a deichmanosak bejöttek de ha szerintetek lehet jobbat is kapni akkor az érdekelne mert persze az is fontos hogy sokáig bírja!:)
2014. szept. 27. 20:56
6/14 anonim válasza:
Bocsi 1. vagyok..Van a Tescoban egy ilyen sport bolt rogton ahogy bemesz.Ott vannak jo bakancsok...:-)
7/14 A kérdező kommentje:
Hát nekünk nem rögtön ott van de tudom melyikre gondolsz!:)Nagyon szépen köszönöm!:)
2014. szept. 27. 21:09
8/14 anonim válasza:
Hat nm.:-D De a masik oldala szegecses?
9/14 anonim válasza:
Szeretem a bakancsokat, de ez a márka egy rakás kaka, ennyit nem ér egy műbőr vacak.
10/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik különösebben, de nincs vele baj..átlagos bakancs, semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!