Szövetkabát vagy bőrkabát?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni... :D2014. szept. 25. 21:08
1/5 A kérdező kommentje:
18/F
2014. szept. 25. 21:08
2/5 anonim válasza:
nekem a szövetkabát az téli, úgyhogy bőr. meg amúgy is jobban néz ki. :)
3/5 anonim válasza:
A szövetkabát elegánsabb, a bőrkabát vagányabb.
A szövetkabát inkább téli, mert nagyon meleg, a bőrkabátot lehet átmeneti időszakban is hordani meg télen is. Átmeneti időben elég alá egy póló, télen hosszúujjú + vastagpulcsi kombóval jobb, mint a szövet, mert a bőrön nem fúj át a szél.
A bőrnek az a hátránya, hogy télen jól alá kell öltözni, de utána hétszentség, hogy nem fogsz benne fázni.
A szövetnek hátránya, hogy átfúj rajta a szél, akkor is, ha jól aláöltözöl.
Szóval a bőrkabát praktikusabb :D És bár én lány vagyok, van szövet- meg bőrkabátom is, a bőrt jobban szeretem.
4/5 The answer válasza:
Mindkettőnek az alapruhatár része kell(ene) legyen. Varietas delectat.
5/5 anonim válasza:
Attól függ mikorra kell. Őszi Brando bőrkabát 60000 forint volt. A szövetet inkább télre veszik. Viszont bőrkabátból is van téli. Nekem van egy vékony, vagány fekete és egy hosszú fordítottbőr télire. Mondjuk a téli nagyon drága, 120000 forint volt. De ha azt vesszük, hogy már 5 éve megvan mindkettő és még mindig újszerű, mégsem olyan sok. Egyébként a szövetkabátok is nagyon jól néznek ki, én amit néztem 40000-ért nagyon szép volt, mostanában nagyon be is jöttek a divatba, szóval azt vedd, amelyik jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!