Titeket nem idegesít halálra ez az új mánia?
Azzal még kiegészíteném a mondandómat, hogy ami viszont TÉNYLEG felidegesít, az az, ha szent jelképeket divatmintának használnak. Na, az olyanon mindig megakad a szemem... Mert bár nem vagyok vallásos egyáltalán, azért szégyen és gyalázat, hogy a sima és fordított keresztek (aminek még mindig semmi köze az örgödimádáshoz) divatminták lettek, sőt, a H&M-ben láttam olyan felsőt, amin az Angyalvár egyik angyalszobra volt a minta. A rózsafüzérmintás pólókról meg ne is beszéljünk. Azért ezek rengeteg ember számára szent dolgok az, hogy a divat felhasználja ezeket, számomra egyenesen gyomorforgató és elképzelni nem tudom, milyen hatást gyakorolhatnak egy mélyen vallásos emberre.
#10. voltam
Nem gondoltál még arra, hogy a férfi ing/bő póló vagy pulcsi a barátjáé, és azért hordja?
Amúgy pedig miért kell belekötni más ízlésébe? Ha neki ez tetszik, akkor öltözködjön így, és vágja rövidre a haját.Lehet nem akart volna lánynak születni, és fiú szeretne lenni, ezért öltözik úgy. Vagy mert egyszerűen kényelmesebb.
A szoknyák, babacipők, leggingsek sokszor kényelmetlenek, bevágnak, igazgatni kell őket, figyelni kell hogy ne libbentse fel a szél, ilyenek...
Én nem öltözök se túl lányosan, se túl fiúsan, akkor most én is idegesítő stílusú vagyok? Szeretem a lazább nadrágokat, nem túl passzos pólókat, nem hordok se szoknyát, se balerinacipőt, se magassarkút, és semmi rózsaszínt, mert egyszerűen utálom őket, nem az én stílusom.
Akkor most én is kezdjek el szoknyákat meg magassarkút hordani harisnyával, leggingset amiből kint van a fél p*csám, hogy megfeleljek az elvárásoknak, és ne idegesítsek senkit?
#10-es: de a férjed azért biztos, hogy megnézi azokat a lányokat akiken cuppanós cicanaci van, meg dekoltált felső...
Én egyébként szeretek csinosan öltözni, szoknyákat hordani, magassarkúkat, de elsősorban magam miatt. Mert nekem ez tetszik. Az, hogyha ez egy férfinak tetszik, nekem már csak másodlagos szempont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!