Cipő, szandál, de milyen? Milyet ajánlotok?
Eddig sportosan öltözködtem,nemkülönösebben érdekelt,hogy nézek ki.Most viszont egyre csinosabban öltözök.Néha sminkelek is,a hajam is mindig rendben van.Most egy kicsit magassarkú csizmám van amit imádok,de sajnos sztnyomja a lábam,így most már a sportcipőmet hordom.
Eddig szinte minden évben volt szandálom,de fiús.Szeretnék valami női szandált,de akárhol néztem nyáron mindenhol csak magassarkú szandálok voltak.Szeretnék egy kicsit magassarkút,amiben a hétköznapokon is tudok járni.Szóval randira,suliba ha csinosan öltözök fel.
Cipőt olyat szeretnék aminek kerekített az orra,fekete és kicsi a sarka.A kicsi alatt 2-3cm-t értek.
Szandált pedig olyat,ami nőies,a színe szinte mindegy és kicsit a sarka.Szandálban tavaly nyáron csak olyat láttam ami kb.6-7cm-nél kezdődik a sarka és tűsarkú.Az nem nekem való...
Hol lehet ilyesmi cipőt és szandált venni,mint amit írtam?Linket is küldjetek,ha tudtok.
Egyébként gyöngyösi vagyok,itt nincsenek túl nagy márkás boltok.Van Reno,Invázió,Szalamandra,Kenvelo,rengeteg kínai...
15/L
köszi!
első:megtanultam helyesen írni és nem esik nehezemre a gépen is helyesen írni,mindenféle rövidítések és amolyan "trendi" értelmetlen szavakat írni.
második:majd tavasszal megnézem a deichmannba,ha megyünk valahova nagyobb városba:) Nálunk a kínaiba is inkább magasabb sarkúk vannak:S
Szia.
Próbáld meg a Skálában vagy talán még a Flörtel szemben lévő Kínaiban találsz neked valót.Én is a környéken lakom és itt mindíg találok magamnak.Vagy talán még ami a buszmegállóval szemben lévő utcán van egy kínai a használt telefonos melett.Ott is lehet találsz magadnak valamit.Nekem eddig ezek bejöttek.Remélem találsz magadnak valamit. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!