Discoban fehér felső alá nem fehér melltartó ( piros, fekete)?
Figyelt kérdés
tudom hogy volt már ilyen kérdés de most kifejezetten discora gondolok! sötét farmer nadrág egy lazább kicsit mutatósabb fehér blúz szerűség lesz rajtam, de mondjuk nem az a nagyon átlátszó,sőt nem átlátszó...szerintetek muszály fehér melltartó alá, vagy melyik legyen piros vagy fekete?2010. jan. 20. 12:15
1/8 A kérdező kommentje:
azért azt még hozzá teszem hogy nem vagyok nagyon vékony testalkatú... :(
2010. jan. 20. 12:18
2/8 anonim válasza:
nem mert lehet hogy átlátszik fekete piros fehér alá pfff megőrültél csak fehér és vmi krémszinű
3/8 anonim válasza:
egyetlen egy tanács. ha nem vagy vékony, akkor ne húzz fehér felsőt mert az optikailag is kövérít. 2, csak a szakadt ribancok húznak piros melltartót fehér ing alá.
4/8 A kérdező kommentje:
aha hát köszi a tanácsokat,eddig sosem hordtam fehéret,de most ez talán ugylátom hogy ez a fazon jol áll, de majd még eldöntjük barátnőmmel :) köszii
2010. jan. 20. 12:35
5/8 anonim válasza:
Testszínű melltartó mindenképp. Az egyáltalán nem látszik a fehér alatt. Sem UV, sem természetes fényben.
6/8 anonim válasza:
ha nem vagy vékony testalkatu akkor sztem inkább ne villats... nem bántásból mondom
7/8 anonim válasza:
jaaaaj neee az olyan gáz....mármint a melltartós.Tényleg a ribik hordanak olyat.:(
8/8 anonim válasza:
Még hogy a ribik hordják... de a ribik között is a gagyi, ócska ribik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!