Hol lehet olcsón Barcelona Neymar pólót venni?
Figyelt kérdés
Ebayen már nézegettem de nagyon drágák. :// Hol nézzek még körül ahol az áruk nem megy tízezer fölé?2014. szept. 19. 17:09
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok divatmajom. Van saját stílusom nem utánozom a többieket de ezt az egy pólót szeretném megvenni.
2014. szept. 19. 17:45
3/8 anonim válasza:
vegyél rendes, MB1 mezt, ne ilyen szar biszemb.sz.o.m ligásat.
4/8 anonim válasza:
MEZ: [link]
Az,hogy kis képeken nincs fent a Barca logo és a nike jel ,attól a mezen rajta van.
Csak nem tehették fel NIKE/BARCA logóval mert akkor már hamisításnak számított volna.
2500ft postával!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ment a zöld kéz! :) És akkor oda az van kiírva hogy narancs van és barna de én kék-pirosat szeretném. Vagy az egyik annak számít? És hol kell regisztrálni hogy megrendelhessem? :)
2014. szept. 20. 17:29
6/8 anonim válasza:
a gránát vörös a "barna",csak korlátozott a szín amiből vállogathat az eladó,gondolom kék-piros egyszerre nem volt.
Join Free-ben tudsz regisztrálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Akkor később még lesz kék-piros?
2014. szept. 20. 19:23
8/8 anonim válasza:
Amíg megéri neki eladni ennyiért akkor gondolom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!