Szerettétek a tornadresszt? Ki hogy volt vele? Csak "statisztikai"lag lennék kíváncsi rá, de van egy sejtésem
Jajj én is a Leövey Klárába jártam, 4 éven keresztül szívtunk tornadresszben... Az tényleg ciki volt, amikor bejött hozzánk pár fiú tesi órára más osztályból! :D Vagy pisilni kellett és tornadresszben feszítettünk végig a folyosón.
Azt hittem vicc, amikor 9-ben ezzel jöttek, hogy ezt muszáj viselni. Általános iskolában se húztam magamra. Na hát középsuliba megkaptam...:D
Egyébként a vége felé már semmi bajom sem volt vele, mert elég sok talaj gyakorlat volt, ahol kényelmesebb volt a dressz, mint a pólót húzgálni!
21 15:a matrózblúz édes istenem... ne is mond:S:D
annyira de annyira uuutálom. és olyan igazságtalan h a hajnikosoknak nem kell.. mázlisták:D
am mikor végeztél ott?:)
Én is pasi vagyok és nekem is nagyon-nagyon tetszik!
Mondjuk 30-on felül vagyok, szóval régi infóim vannak. Akkor szinte mindenhol kötelező volt. Általános- és középsuliban is engedték a csajoknak a pólót és a nadrágot is. De érdekes módon majd a fél osztály nem szokott élni a lehetőséggel.
Az, hogy kényelmes, azt egyszer tapasztaltam :D Amikor 4 csaj már vagy fél órája nyaggatott, hogy szeretnének abban látni, beadtam a derekam. Nem tudom, milyen anyagból volt, de akkor arra gondoltam, hogy ha miért nem lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!