Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csípő fazonú alsó pasiknak?...

Csípő fazonú alsó pasiknak? (google-low waist mens)

Figyelt kérdés
Bejön a csajoknak?
2014. szept. 17. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából fazonfüggő..van, ami tetszik, van, ami nem.
2014. szept. 17. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A csajoknak igen, a nőknek nem igazán. A legtöbb vékony alkatún szerintem nagyon bénán áll, de azon is aki erősebb testalkatú. Mert azoknak lehet jó, akinek rövidebb a törzse, mint a lába, máskülönben optikailag nem valami klassz látvány, amikor valaki kétszer akkorának tűnik felsőtestileg ami nem arányos a lábaihoz képest, és nekem ilyenkor egy valami szokott eszembe jutni: gorilla. Törekedjünk az arányosságra. Nyilván nem ez alapján ítélek meg egy embert, viszont ha már kérdésed feltetted...Amúgy a legtöbb fiúnak baromi egyszerű dolga lenne, ha tudná mik azok a basic (alap) darabok. Egy egyszerű, egyenes szárú farmer, és egy szürke egyszínű kissé szűkített (nem tapadós, izom poló!), vagy fekete, bézs...vagy ing kombó, egy ízléses hétköznapi cipő, ami se nem deszkás cipő, sem semmilyen divatot utánzó, hanem a legkevésbé feltűnő...istenien tud kinézni. Én legalábbis nem bírom ezt a sok neon színt, és mintázat, és disney figurák a polón, és vicces polók, feliratos polók...aranyosnak aranyos, csak nem tartom férfiasnak különösebben.
2014. szept. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!