Van aki még elmegy reggelente mezítláb szandálban?
Figyelt kérdés
Napközben meleg van de reggel már csak hűvös van a mezítlábazáshoz. Ti hogy vagytok ezzel?
Én azért még minden reggel látok lányokat mezítlábasan.
2014. szept. 17. 10:08
11/18 anonim válasza:
A végtagjaim mindig hidegek,de nem fázok.
Azért annyira korán nem járnék,mivel nekem egy kicsi is elég a felfázáshoz..nagyon érzékeny vagyok és sokat szenvedtem a felfázással..ennyit nekem nem ér meg.
18/L
12/18 anonim válasza:
Amúgy tök muris, hogy valaki lepontozza azt, hogy 18 fok van, meg hogy itt jó az idő :) Te, akinek ez szúrta a szemét: irigykedsz?! :)))
13/18 anonim válasza:
Én nem túl korán járok, de hordok de csakis harisnyával és mindig azzal, gumibetétes és anélkül hozzátapad a lábam, ami bosszantó, de ha borús, hűvös napok vannak mostanában, akkor is jó ha van harisnya a lábamon, meg egyébként se vagyok az a mezítlábas típus.
14/18 anonim válasza:
Nyugi 12-es most kaptál egy zöldpacsit :))
11-es voltam
15/18 anonim válasza:
Attól is függ, ki milyen korán megy el otthonról. Egy óra ide vagy oda nagyon sokat számít ilyenkor. Meg az is, ki mekkora? Aki kisebb, az általában könnyebben hűl ki/meg/fel, mint azok, akik nagyobb testűek, és ezért több hőt tárol, és többet is fejleszt a testük. Ehhez még jön az edzettség, a megszokás. Ezért ez annyira egyénre szabott és szubjektív dolog, szerintem nincs értelme a másikat figyelni, vagy pláne vitázni róla. Mindenki tegye, ahogy neki a legjobb! :)
17/18 A kérdező kommentje:
Most azért már tényleg hideg lenne hozzá! :)
2014. szept. 23. 10:08
18/18 anonim válasza:
Én még most is simán vagyis nem papucsot veszek fel mezítlábasan hanem vászon cipőt pl. ilyet.
De én télen is elvagyok egy bőrdzsekivel, iszonyat hidegnek kell lennie ahhoz hogy nagyon felöltözzek. Persze az is szempont hogy én kocsival járok, nem kell fagyoskodnom a megállókban, 3 perc alatt felmelegszik a kocsim és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!