Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány évig hordtok, használtok...

Hány évig hordtok, használtok egy cipőt?

Figyelt kérdés
Nyilván minél tovább, ameddig a cipő bírja a strapát, de így átlagosan hány évig tudtok használni bármilyen lábbelit?

2014. szept. 16. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mindig örök darabokat veszek, folyamatosan váltogatom őket, van olyan cipőm, ami eddig 1x volt rajtam, és tavasszal vettem. Általában mindegyik designer darab, sok-sok évig tökéletesek maradnak, és a divatból se mennek ki. De pl van Zara csizmám is, amit tavaly ősszel vettem, és még mindig hibátlan.

Ezzel egy gond van, hogy most kell egy nagy gardrobot csináltatnom külön a cipőimnek... :D

2014. szept. 16. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Talán 4-5
2014. szept. 16. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:

A bakancsom pl. 8 éve van meg és ősztől tavaszig hordom, majdnem minden nap. Plusz túl van már jó pár koncerten is.

A többi cipőm is olyan 4-5 éves. Ennél hamarabb nem mennek tönkre, hacsak nem nyúlok bele valami selejtesebb darabba.

2014. szept. 16. 22:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Jöhetnek még!
2014. szept. 17. 11:18
 15/17 pinkpancser ***** válasza:
100%
Én próbálok normális minőséget venni (divat nem érdekel). Van 7-8 éves airmax ami még egyben van, de már nem az igazi, van 3 éves columbia ami olyan mintha most vettem volna és van olyan 3-4 éves pár ezer forintos túracipő ami még nagyon egyben van, de már megjárt nem kevés hegyet. Meg volt olyan szintén olcsó túracipőm ami pár évet kibírt nagyon jól, aztán játszott vele pár percet a kutyám, így meg kellett válnom tőle (mármint a cipőtől) :) A többi pedig vagy friss még, vagy már kukában van.
2014. szept. 17. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Ameddig funkcionál cipőként.

A 2 bakancsom 8 és 2 éves, van 4 éves magassarkúm, 6 éves balerina szerű cipőm. Ezen kívül sok tornacsukám van. Ezek változóak. Van amelyik fél évet, van ami egy évet bírt de most ment tönkre a konzerv csukám, ami 8 éves volt. A másik konzerv cipőm 5 éves, sima kínai csukákból is van 2-3-4 és 5 éves is.

2014. szept. 17. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
ameddig bírják, ez általában 2-3 év
2014. szept. 19. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!