Hány évig hordtok, használtok egy cipőt?
Mindig örök darabokat veszek, folyamatosan váltogatom őket, van olyan cipőm, ami eddig 1x volt rajtam, és tavasszal vettem. Általában mindegyik designer darab, sok-sok évig tökéletesek maradnak, és a divatból se mennek ki. De pl van Zara csizmám is, amit tavaly ősszel vettem, és még mindig hibátlan.
Ezzel egy gond van, hogy most kell egy nagy gardrobot csináltatnom külön a cipőimnek... :D
A bakancsom pl. 8 éve van meg és ősztől tavaszig hordom, majdnem minden nap. Plusz túl van már jó pár koncerten is.
A többi cipőm is olyan 4-5 éves. Ennél hamarabb nem mennek tönkre, hacsak nem nyúlok bele valami selejtesebb darabba.
Ameddig funkcionál cipőként.
A 2 bakancsom 8 és 2 éves, van 4 éves magassarkúm, 6 éves balerina szerű cipőm. Ezen kívül sok tornacsukám van. Ezek változóak. Van amelyik fél évet, van ami egy évet bírt de most ment tönkre a konzerv csukám, ami 8 éves volt. A másik konzerv cipőm 5 éves, sima kínai csukákból is van 2-3-4 és 5 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!