Csajok! Nektek öltözködés jön be inkább?
Második és amúgy is szeretem Josh Grobant :D
17/L
Hát nekem semelyik sem nyerte el a tetszésemet, inkább azt mondanám, hogy ezekhez meg kell lennie a megfelelő személyiségű embernek is, hogy tetsszen :D Úgy jóval vonzóbb mindkettő :DDD
L
Nekem mindkettő tetszik, mondjuk tényleg nagyon ember és személyiség függő.
17/l
Valóban személyiségfüggő. Hiába húz magára egy fiú inget-mellényt meg lakkos cipőt, ha ömlik a szájából a trágárság, vagy épp például rap zenét hallgat, a klasszikus és elegáns öltözéket nem igazán tudom elképzelni egy Siska Finuccsihoz.
De ha csak a külsőket nézzük, nekem amúgy a második tetszik :)
Ezek közül mindkettő tetszik. Attól függ, hogy kihez mi illik jobban. Meg persze nem kell minden alkalomra, helyzetben ugyanúgy öltözni. Egy férfi is lehet egyszer sportos, egyszer elegáns, egyszer ezeknek a keveréke, stb.
Én is hordok farmert is, de kiskosztümöt is. Szeretem a kényelmes lapos cipőket, de a csinos magassarkúkat is.
inkább az első
nekem a 2. stílus egyáltalán nem jön be. nekem valami olyasmit sugall, h a srác művészlélek, meg zárkózottabb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!