Tudnátok táska márkákat ajánlani?
Figyelt kérdés
Az iskolába kellene egy új hátizsák, mert eddig válltáskám volt és miután többszöri alkalommal is leszakadt úgy gondoltam váltok és áttérek a hátizsákra. Tudnátok jó minőségű, nem túl drága de azért divatos táska márkákat mondani?2014. szept. 12. 21:05
1/6 anonim válasza:
Én Adidas-t használok, idestova 6 éve megvan, és imádom.
2/6 anonim válasza:
Nekem Nike van 8990 ről 4990 lett. Középiskolába/fősulira kisért. Most melózni is jön :) szóval 9 éve. Előtte 1,5 hónapokat bírtak.
3/6 ksztella válasza:
Nekem is Nike volt,általánosban 7-ben vettük és bírta 4 évig. Most ebay-ről rendeltem.De ha márka akkor Adidas,Nike és Converse. Általában ezek jó minőségűek.Lehet,hogy drágának számít,de ha joban belegondolsz egyáltalán nem az,ha évekig hordod. :)
4/6 anonim válasza:
Michael Kors :$ kedvencem. Bár ez elegánsabb verziónak felel meg
5/6 anonim válasza:
ja bocsi azt nem láttam hogy sulitáska:$ sorryyy:(
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 15. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!