Mi a véleményetek a mostanában egyre többet látható utcai gumicsizmáról? Fényes, virágmintás, masnis stb.
Nekem pl: a fényes lakk feketéről egy tipikus vidéki illatos jobbágy jut az eszembe.
S elnézést az érintettektől, de nem a személyiségre gondoltam, hanem a csizmához kapcsolódó, nem éppen tiszta és higiénikus munkavégzésre!
Nekem nincs, de biztosan nagyon praktikus esőben, sárban.
A lakk fekete még tetszik is valamennyire, de azok az össze-vissza mintásak, színesek viszont nagyon nem.
Nem venném fel, de mások lábán nem zavar. Pl. tegnap én bőr bakancsban voltam, ami hiába igazi bőr, pár óra után feladta és beázott. Gumicsizmával nincs ilyen baj. És ezek a csizmák szerintem teljesen rendben vannak városba is: [link]
Persze nem a negyven fokba kell felvenni, de ilyen időben miért ne? És attól még, hogy nem nőies praktikus. Beázott cipőben megfázni és orrot fújni, harákolni meg tüsszögni sem valami elegáns.
Én is a praktikussága miatt szeretem.
Alapvetően nőiesen öltözöm, de szakadó esőben a fenének sincs kedve magassarkúban rohangálni és intézni a dolgait. Arra tökéletes, hogy elmenjek benne boltba vagy sétáljak a párommal.
Egyikkel sincs bajom, ez csak egy praktikus megoldás olyan szakadó eső mellett, amilyen ma is volt. Nekem is van, és ilyenkor, mivel el kell menni dolgozni, és nincs kocsim, én is felveszem. A munkahelyen pedig átváltom egy balerinára, mert fűtött helyen tényleg bele lehet izzadni a műanyag csizmába.
Ha nem akarsz hólyaghurutot kapni szakadó esőben szétázott cipőben, akkor jobban jársz a gumicsizmával és meleg zoknival.
Ha valaki lovat ganézik, jobban jár, ha bakancsot, vagy könnyebben tisztítható gumicsizmát visel.
Hol van az összefüggés a kettő között??
Nem hordok gumicsizmát, mert sem a kertbe, sem a tyúkudvarba nem megyek (hanem mondjuk dolgozni)
Gyerekemnek viszont veszek, de csak azért mert szeret a pocsolyában ugrálni.
Nekem nagyon bejönnek az ilyen gumicsizmák..esőben meg végképp előnyös és divatos is..meg cuki :D
Csak nekem nincs,de gondolkodom a vásárlásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!