Csajok, ki vett ma fel gumicsizmát ebben a csodás esős időben? Milyen van nektek? (Sima fekete, mintás, stb. )
Ahogy ma láttam nem csökkent a népszerűsége :)
Aki pedig gumicsizma ellenes, ő is elmondhatja h mit szokott ilyen időben hordani!
Mivel még nincs kifejezetten hideg, csak eső, ezért félvipőt hordok, ilyeneket: [link]
Ha pedig hűvösebb lesz az idő, akkor zárt cipőt veszek majd fel. Nincs gumicsizmám, de nem is tervezem, hogy veszek... én elegánsan öltözködöm, amihez egyáltalán nem passzol a gumicsizma.
Most a napokban vettem, életem első darabja.
Ma reggel ezt vettem fel amig elvittem a gyereket iskolába.
Rajtam ma rövid szárú fekete Hunter volt! :) Van magas szárúm
is, azt is imádom! :)
Én most akarok beszerezni egy fekete "lovaglócsizma" félét. Van egy szürke poncsóm és ahhoz jól nézne ki.
Néhány évvel ezelőtt volt egy lilám, de azt gyűlöltem, mert olyan olcsó hatása volt. (azt tényleg csak azért vettem, mert minden cipőm beázott. Valami ilyesmi: [link] , tényleg nagyon csúnya, de főiskolásként erre volt pénzem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!