Hol találhatnék hasonlo felsőket?
[link] ilyen féloldalasakat
[link] nem polo de ez a táska is nagyon tetszik ha vki tud hasonlot létszives segitsen
[link] itt ez a pántos haskidobos
b@zdmeg jó? mért teszel fel mindennap a 13 c. filmböl képeket hogy ezt meg azt hol találsz... MEGMONDTAM MÁR HOGY EGY IGÉNYTELEN TURÁLOBA ...
de gáz vagy, ahogy ezek a ruhák is.
veszel egy pólót a turkálóban keresel egy ollót.. elvágod.. és voila! xD
te amúgy mi szerint öltözöl? mert hogy a divat szerint nem az biztos.. most a hosszú mintás pólók a menők..
második vagyok, két észrevételem lenne:
-nekem sem tetszenek az ilyen felsők, dehát kinek mi...
-Kit érdekel a divat?! nem kötelező aszerint öltözni. Attól még lehet valami szép és igényes, hogy nem divatos és divatos ruha is lehet gáz (láttam már jópárat)
Nem tudom, hogy látta-e valaki a filmet.. Tizenhárom a címe.
Elzüllötségről szól, és ez a 2 csitri füvezik,k.urválkodnak és egyáltalán nem igényesek és ez látszik is rajtuk. A RUHA MIATT (is)!
Ennyit az igényességről..
Szerintem a kérdező nem azt kérte, hogy véleményt nyilvánítsunk...
Ilyesmi felsőket mostanság nem láttam, úgy látszik már nem divat, de ha van hozzá kézügyességed, akkor meg lehet oldani. Táskát (a rojtosat) a Tally Weijlben találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!