Szerintem az első.
Én is romániai vagyok! :)
Szerintem egyiket se kéne erőltetni.
Ezek azok a klasszikusan gagyi, láthatóan frusztráltan nőies ruhányak csúfolt darabok amiket azért vesznek fel a kapuzárási pánikos nők, hogy a koktélrartin felszedjék őket.
Neharagudj, ezek a bazinagy kristályok, műgyöngy vackok, felragasztott szegecsek gagyik. A középső deszkafa mintás anyagáról a 70es évek elején épült nyaralónk tapétája jut az eszembe, az volt ilyen-szerintem okádék.
A ruháktól már csak a modellek feje az ijesztőbb, ilyen fazonok illegnek bedrogozva strichelve a 10es úton egom határában. Nemá.
Köszi a válaszokat.
2. Akkor milyen ruhát tudsz elképzelni buliba amelyek jobbak ezeknél és testhezállóak?
Stílustól függően sokfélét. Az ízlésesség szerintem ott kezdődik, hogy NEM mindenütt tapad. Azért a ló tulsó oldalára sem kell átesni, az se jó, ha a ruha egy zsák. Vagy láb, vagy felsőtest, a kettő nem keveredik.
A fennt linkelt ruhák pont ettől ízlsételenek, egyszerre szűkek ÉS rövidek ÉS kivágottak...ÉS csillognak.
Ezek szerintem szexi de ízléses, bulizni felvehető szettek, fehér ruhával..
Az elsőből konkrétan fele melle kilóg...a második pont,hogy egy zsák, a harmadik elől,szinte a nuniig felvág.
Ha ezek jobb bulis ruhák mint amiket linkeltem,megeszem a kalapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!