Szoknyák, vagy nadrágok? Leáldozóban az egyberuha?
A közelmúltban nagyon megszerettem az egyberuhákat. Nyár volt, természetesnek tűnt, hogy azt viselek. Nemrég azonban megjelentem a küzépiskolában egy egyszerű, sötétkék, kicsit régimódi, térdig érő ruhában, és elég feltűnően megbámultak az emberek a buszon, boltban, az iskoláról nem is beszélve, főleg a fiatalabbak. Rájöttem, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány embert láttam ruhában hétköznap az elmúlt 4 évben. Kérdezgettem, főleg 17-18 éveseket, és olyan válaszokat kaptam, hogy ez már nem divat, kényelmetlen(?), nem szeretem. Tehát a kérdésem a ruhával kapcsolatos érzéseitekre vonatkozna. Ti is csak alkalmakkor viseltek egyberuhát? Szeretitek, vagy sem, illetve mit gondoltok róla úgy általában? :)
(Itt most elsősorban nem a miniszoknyás, atléta felsős, most trendi ruhákra gondolok, hanem a kissé konzervatívabb, esetleg régebbi stílusú, de nőies darabokra.)
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Zoliman, a kérdést nem azért tettem fel, mert esetleg zavar, vagy bármennyire is befolyásol mások véleménye. Pusztán kíváncsi voltam, hogy hányan viszonyulnak még a ruhához úgy, mint én. Mint egy közvélemény-kutatás. De ez nyilván nem fog az öltözködési szokásaimon változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!