Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknyák, vagy nadrágok?...

Szoknyák, vagy nadrágok? Leáldozóban az egyberuha?

Figyelt kérdés

A közelmúltban nagyon megszerettem az egyberuhákat. Nyár volt, természetesnek tűnt, hogy azt viselek. Nemrég azonban megjelentem a küzépiskolában egy egyszerű, sötétkék, kicsit régimódi, térdig érő ruhában, és elég feltűnően megbámultak az emberek a buszon, boltban, az iskoláról nem is beszélve, főleg a fiatalabbak. Rájöttem, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány embert láttam ruhában hétköznap az elmúlt 4 évben. Kérdezgettem, főleg 17-18 éveseket, és olyan válaszokat kaptam, hogy ez már nem divat, kényelmetlen(?), nem szeretem. Tehát a kérdésem a ruhával kapcsolatos érzéseitekre vonatkozna. Ti is csak alkalmakkor viseltek egyberuhát? Szeretitek, vagy sem, illetve mit gondoltok róla úgy általában? :)

(Itt most elsősorban nem a miniszoknyás, atléta felsős, most trendi ruhákra gondolok, hanem a kissé konzervatívabb, esetleg régebbi stílusú, de nőies darabokra.)

2014. szept. 9. 19:20
 1/8 A kérdező kommentje:
(*középiskola, nem küzép:))
2014. szept. 9. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom az egyberuhákkal, hogy ahhoz hogy jól nézzek ki benne, az kell hogy felül és alul is tökéletes legyen... ami kb lehetetlen, mert mindnek szabvány szabása van, ami csak a tökéletesen arányos alakra jó... ami szerintem igen ritka. A régi stílusú ruhák mondjuk alapból nem tetszenek, én nem is láttam még olyan fiatalt akinek az előnyös lett volna.
2014. szept. 9. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.Én rengeteg embert ismerek,aki egyberuhát hordott a nyáron,köztük én is.Mindennap láttam valakit abba menni.De,divatosak az egybe ruhák.A maxi ruhák idén még mindig mentek igaziból.Csak több a lusta,inkább kényelmet igénylő lány :) Ennyi.
2014. szept. 9. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik legnőiesebb, legszebb darab. A baj az, h manapság nem divat a klasszikus nőiesség, főleg nem a 17-18 éves korosztályban.
2014. szept. 9. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem az egyberuhákat. Az egyetlen problémám, hogy nagyon nehéz jót kapni, mert - ahogy előttem már írták -, annak tényleg felül is, alul is jól kell állnia, ami nem egyszerű mutatvány.
2014. szept. 9. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel a fiatalabb korosztály abba éli ki magát, hogy mindenen vihog és kinevet ezért az ő véleményükre nem kellene adni. Szerintem az embernek a maga kényelme és tetszése szerint kellene öltöznie, nem azt nézni, ki mit szól hozzá, foglalkozzon a saját dolgával.
2014. szept. 10. 15:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!:)

Zoliman, a kérdést nem azért tettem fel, mert esetleg zavar, vagy bármennyire is befolyásol mások véleménye. Pusztán kíváncsi voltam, hogy hányan viszonyulnak még a ruhához úgy, mint én. Mint egy közvélemény-kutatás. De ez nyilván nem fog az öltözködési szokásaimon változtatni.

2014. szept. 10. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
A nyáron én is hordtam párszor ruhát, igaz, nem vagyok egy szoknyás típus, de szerintem divatos, csak tudni kell viselni, mert nem mindenkinek áll jól, meg persze jót is nehéz találni
2014. szept. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!