Hogy mondjam el anyumnak hogy szeretnék melltartót?
Nem értett félre, csak simán szívózik, nem kell vele foglalkozni.
Szerintem őszintén mondd meg neki, nincs ebben semmi. Természetes dolog, hogy egy idő után szükség van ilyesmire. Én mondjuk anno kis topokkal, sportmelltartókkal kezdtem. Válassz többfélét, kísérletezgess, hogy melyik kell most még. Nem tudom, hány éves vagy, nem írtad le, de gondolom most kezdesz fejlődni a leírások alapján. Tényleg, szerintem nyugodtan mondd el őszintén anyukádnak, hogy mi a helyzet, ha megkérdezi, hogy minek, megmondod, hogy mert csak kettő van, és kellene több, csak őszintén. :D Csak meg fogja érteni. :D
hány éves vagy amúgy?
Sztem csak egyszerűen beszélgess vele ez nem gáz kivel mással tudnád meg beszélni az ilyeneket ha nem anyukáddal? Vagy mennyetek el együtt vásárolni és ott ha találsz olyat ami tetszik meg kérdezed a véleményét és biztos fog segíteni találni olyat ami jo méretben is és nem agyon push upolt mert az felesleges. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!