Zenekaros pólót fel lehet venni szoknyával? Ha nem, mivel lehetne lányosabbá tenni?
Figyelt kérdés
Bátyámtól örököltem egy fekete alapszínů, mintás zenekaros pólót. Mivel nagyon tetszik, szeretném hordani csak fiúsnak érzem magam benne. Azt gondoltam hogy összepárosítom egy bordó, A-vonalú,"pörgős" derékszoknyával. Jó kombó lehet?
Köszi
16L
2014. szept. 8. 21:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, csak tűrd be a pólót és én tornacipőt vennék hozzá! :) Nekem amúgy nagyon bejön az ilyen öltözködés. Milyen zenekar, ha szabad megkérdeznem? :D
15/L
2/8 anonim válasza:
Mivel a bátyádtól örökölted, így az férfi fazonú póló. Női zenekaros pólót fel lehet venni szoknyával, de a férfi koncertpóló issssssszonyatosan hülyén és bénán néz ki vele. Komolyan, vedd fel, és állj a tükör elé, látni fogod, hogy borzasztó.
3/8 anonim válasza:
Férfi póló sehogy nem lesz jó szoknyával... meg szerintem semmi mással sem. Én az ilyesmiket alvós pólónak használom.
4/8 anonim válasza:
Vágd le a nyakát és az ujját! Úgy jó lesz! Youtube-on rengeteg olyan videó van hogy hogy lehet átszabni őket. :)
5/8 anonim válasza:
Attól, hogy a bátyjától örökölte, még nem biztos, hogy 5 számmal nagyobb a méret :D Nekem is sok férfi fazonú zenekaros pólóm van, mivel a legtöbb az, még kis méretben is, és mindegyik jól áll... szoknyával kifejezetten jól néz ki. :)
6/8 anonim válasza:
Dehogynem jó! :) Tűrd be a pólót, kicsit lazán húzgáld ki, hogy picit büggyös legyen, ne húzódjon! Akár egy full elegáns magassarkúval, akár tornacipővel is tökéletes! :)
7/8 anonim válasza:
Én farmerszoknyával hordom, hozzá szaggatott harisnyával. Bár a póló méretétől is függ, hogy hogy fog kinézni, én 157-es kisfiú zenekaros pólókat hordok mert a férfi s-es is akkora rajtam, mint egy zsák.
24/L
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!