Miért lenne gáz? A 28 meg a 40 éves kolleganőm is azt hord.
Nincs olyan, hogy "ideje nőiesebbre venni", azt hordd, ami tetszik, ami kényelmes, ami illik hozzád.
2014. szept. 8. 17:39
2/12 anonim válasza:
Nem gáz, de az mondjuk sztem már gáz hogy a huszon-, 30-éves nők 90%-a tornacsukában, meg farmerben flangál.
Egy kicsit talán igénytelen (dehát pont ezért szeretitek, és mi férfiak is pont ezt szeretjük benne) de egy idő után _nagyon_ unalmas. Főleg ha egy nő mindennap azt vesz.
Szerintem a lényeg azon van h néha kicsit tudj megújulni és nem kell mostantól 12 centis tűsarkút hordani de mondjuk vmi nőiesebb magassarkút simán felvehetsz néha, hidd el ebben a korban már van jópár férfi aki értékeli az eleganciát.
25/F
2014. szept. 8. 18:07
3/12 anonim válasza:
Soha nem ciki az, amiben jól érzed magad :)
2014. szept. 8. 18:17
4/12 anonim válasza:
Nem gáz. :)
2014. szept. 8. 18:17
5/12 anonim válasza:
Ha te ebben érzed jól magad,miért lenne gáz?!Szard már le,hogy ki az akiknek ez nem jön be!Másnak akarsz megfelelni vagy magadnak?! Én magamnak!Szintén tornacipős csaj
2014. szept. 8. 19:02
6/12 anonim válasza:
Én is tornacipőpárti vagyok. Váltogatom balerinával, de van magassarkúm is amit vizsgán kívül sose veszek fel, vagy akkor se :D Én azt szeretem, ha a cipőm passzol az öltözékemhez és kényelmes, alkalmas a napi rohangálásra. A tornacipő erre tökéletes. Én azt fogok hordani 50 évesen is, ha még kényelmes lesz a lábamon. :)
2014. szept. 8. 19:13
7/12 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik a torna cipő, nem is hordok, de ha jó neked akkor, bár benne van a nevében, hogy "torna" tehát sportoláshoz kellene hordani, de főleg, mert csaj vagy nem ciki másként hordani.
2014. szept. 8. 22:15
8/12 anonim válasza:
én 36 éves vagyok, nagyon komoly munkahelyen dolgozom, ahol viszont szerencsére mindenki úgy öltözködik, ahogy akar, szóval én 90%-ban tornacipőt húzok, nincs ezzel semmi gond.
2014. szept. 8. 23:09
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, 24 évesen én is imádom.
Ma láttam egy 45 év körüli anyukán is, de tök fiatalos stílusa volt, szóval még rajta is jól mutatott.
2014. szept. 9. 00:06
10/12 anonim válasza:
Én 46 múltam, de hordom. Nem mondom, hogy mindennap és mindig, de rohangálós napokon igen, és szabadidőben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!