Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltönyt bérelni, vagy venni...

Öltönyt bérelni, vagy venni éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Nem szoktam gyakran öltönyt hordani,(nem tartom sem praktikus,sem kényelmes viseletnek)de néha az embernek szüksége van rá(vizsgàk,esküvők,állásinterjúk).Szerintetek ritka hasznàlat mellett inkább bérelni,vagy venni érdemes?

2014. szept. 8. 07:46
 1/5 anonim válasza:
Szerintem inkabb vedd meg, mert lehet ha most van idod berelni, de mindig nem lesz...pl keso este szolnak, hogy masnap meg kell jelenj x helyen s akkor hova futsz.... s egy oltony nem olyan veszes, szerintem mar nem nosz annyit, hogy a kesobbiekben ne legyen jo. Es gondolj arra, hogy ha teszem fel ki kell bereld 10 alkalommal, mert hat vizsga, lagzi, stb...az annyiba bele kerul, mintha megvenned. Es kulonben is...oke hogy nem valami kenyelmes cucc, de vannak helyzetek, amikor muszaly... :)
2014. szept. 8. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csak akkor húzom fel ha muszáj, de azért ott van a szekrényben. Szerintem egyértelműen megéri megvenni.
2014. szept. 8. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Venni.
2014. szept. 8. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
venni
2014. szept. 8. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát azért egy öltöny elég alap darab egy férfi szekrényében. Ha nem gyakran használod és nem olyan sznob körökben mozogsz, nem kell a legtrendibbnek és legmárkásabb dizájnerdarabnak lennie, de bármikor jól jöhet, legalább egy mindenképp legyen (bár egy fekete sem árthat). Bérelni szmokingot szokás, arra tényleg nincs szüksége az emberek nagy részének.
2014. szept. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!