Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem 60 ezerért egy fehér...

Vettem 60 ezerért egy fehér LV táskát. A csaj átvágott?

Figyelt kérdés

Neten vettem, minden volt mellékelve, sorozatszám, eredetiségi garancia, fotózva is volt. Postán kértem, de amikor megérkezett, egyáltalán nem volt eredeti. A pántja el van kopva, a cérnaszálak lógnak... A fényképeken pedig nem ilyen volt. Írtam a csajnak, hívtam is, de nem reagál, sőt. Ilyenkor mi a teendő? Rendőrségre gondolom nem számíthatok...:/

17/L (mielőtt anyu és apu pénzét gondolnátok, tavaly óta diákmelózom)

2014. szept. 6. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Dehogynem számíthatsz a rendőrségre. 50ezer forint felett bűncselekményről van szó. Meg kell tenni a feljelentést. A netes vásárlásnak ez az egyik előnye, hogy tökéletesen lenyomozható az illető kiléte. Engem sajnos 47ezer forinttal vágtak át egyszer, megtettem a feljelentést, de mivel 50ezer alatt volt, nem csukták le az illetőt.

Tehát az első lépés, hogy írsz az adott oldal üzemeltetőinek, és párhuzamban a rendőrségnek is megküldöd a feljelentésed (emailen is lehet, keresd meg a lakhelyed szerinti kapitányság elérhetőségét).

2014. szept. 6. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Az elso valaszolot annyival kiegeszitenem, hogy aki az eredeti ar negyedeert vasarol 'markas' taskat, az szamitson erre. Tanulopenznek is vehetned, bar ahhoz ez kicsit sok, ugyhogy nyomas a rendorsegre feljelentest tenni.
2014. szept. 6. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Átvert valószínű.
2014. szept. 6. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Még annyi, hogy a táskát ne taperold tovább, zacskózd be és ne vedd elő többet. Feltehetőleg van rajta ujjlenyomat a tiéden kívül is.

Másik pedig, hogy a csomagolásáról őrizd meg a postai pecséteket, vonalkódot, ha van, mert azzal beazonosítható, hogy melyik postáról adták fel és mikor! Ez is segítség a rendőrségnek.

2014. szept. 6. 10:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként 5 perce hívott a csaj anyja, elnézést kért, mondta, hogy tegnap visszautalta a pénzemet (csak ki kellett írnom gyakorira :-D). Hétfőn megnézem, ha nem érkezne meg, akkor megyek rendőrségre. :-)
2014. szept. 6. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
A LV nem engedi a cuccait a hivatalos LV boltokon kívül forgalmazni. Újat és eredetit tehát csakis a boltjukban találsz. Ha használt akkor pedig meg kell tudnia mutatni a blokkot, amit a LV üzletben kapott, általában ezt nem tudják, innentől lehet akármilyen sorozatszáma meg eredetiség garancia papírja, azt lehet hamisítani. Örülök, hogy visszakapod a pénzed, a jövőben pedig ezekre ügyelj, ha eredetit akarsz, de sajnos 60.000 nem lesz elég rá még használtan sem.
2014. szept. 6. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Legalább az anyukája rendes!!
2014. szept. 6. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy tényleg visszakapod a pénzedet! Sajnos feltesznek képet az eredetiről, de az esetek 99%-ban nem azt kapod meg, hanem valami silány vackot. Ha ilyen terméket akarsz vásárolni, akkor vagy márkaboltban tedd, vagy személyesen találkozz az eladóval, és bizonyosodj meg az eredetiségről! Akár úgy, hogy beviszed a terméket a márkaboltba!
2014. szept. 7. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!