Mi a véleményed azokról akik megveszik a Gucci, Prada, LV, Chanel cuccokat?
ha nekik ez jön be vegyék...
amikor nem a márka miatt veszik, hanem pl. mert tetszik neki az adott cucc, és nem villogni akar vele, akkor azzal még semmi bajom.
de amikor egy izléstelen cuccal villog, hogy "nézdmá' nekem guccsi van" az elég szánalmas.
Nekem is van egy igazi chanel tatyóm pedig nem állunk olyan nagyon hiperszuperül megy meg minden és nem azért vettem meg h villogjak mint azok a kis felvágós p.csák az utánzatokkal hanem mert régóta tetszett és pár hónap alatt összegyűjtögettem.meg nem szoktam vele villogni meg minden csak spontán jól érzem magam mikor hordhatom(LLL)tudom h ilyet nem lehetne de plss
szal ha márka boltba vettem akk ugye nem lehet hamisítvány?meg azért meg kell hagyni meg is fizettem..xD
Van hogy irigylem őket. nem a guccitatyoért, hanem mert megteheti és nem kell a turiban is odafigyelnie mit vesz le a polcrol:D Mindazonáltal- és vszinüleg ezért is le fogtok pontozni - nem értem mért olyan gáz hamisítványt hordani? persze nem abban az esetben ha be akarja nekem magyarázni h eredeti... De van, hogy egyszerűen megtetszik vmi, nem tehetem meg hogy azt megvegyem, megveszem hamisítványba- mert lehet h a kínaiak nem tudnak olyan jo dizájnt tervezni mint LV-ék. Igen, nem olyan minőség, de szerethetem attól....
Egyébként nem vagyok márka b*zi, egyedül cipőre költök, de azsem a gucci kateg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!