Milyen anyagból/anyagokból készült Kristen Stewart MTV Movie Awards 2009-es ruhája?
Figyelt kérdés
Nagyon fontosak lennének az adatok. Esetleg egy szabásmintának is örülnék. :)
(a ruha márkája: Yigal Azrouel embroidered taffeta dress)
itt egy kép a ruháról: [link]
ten-stewart-mtv-movie-awards-2009-05.jpg
2010. jan. 17. 13:10
2/7 anonim válasza:
Jaj, hogy volt képes ez a kis Pókmajom ;) tornacsukát venni ruhához, ráadásul egy díjkiosztóra. Vagy a stylist volt béna... :D
3/7 anonim válasza:
Taffeta dress, az magyarul taft anyag :D
egyébként szerintem is ocsmány ruha, de izlések és pofonok
4/7 anonim válasza:
Nekem tetsik nagyon ez a ruha! És neki a tornacipő a mindene! Bocsi h nm válaszolok a kérdésedre de mivel nem tudok... :$
5/7 A kérdező kommentje:
úgy a ruha nevét nem fordítottam le, jó, hogy szóltál :) igen hát ízlések és pofonok :)
2010. jan. 17. 20:28
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, és akár mekkora tvájlájt :D fan vagyok is, igénytelen ruhához tornacipőt venni, még akkor is ha az a mindene...
7/7 A kérdező kommentje:
amúgy most nem a ruha kinézetéről van szó hanem az anyagáról :)
2010. jan. 18. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!