Deichmann 3 napos cipő visszavétel lehetséges?
Figyelt kérdés
Három napja vettem egy cipőt 15000 ezer forintért a deichmannban, de sajnos töri a lábam. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e, hogy visszaveszik az árút?2014. aug. 31. 20:32
1/3 anonim válasza:
Ha nincs hibája, csak nem kényelmes, akkor nem sok esély van rá. Hiszen nem hibás, nem tudják visszaküldeni a gyártónak. De eladni sem tudják már, mivel hordtad.
Majd betöröd. Nekem is sok cipő először kényelmetlen volt, aztán pedig teljesen jó lett.
2/3 anonim válasza:
3 napon belül visszaveszik indoklás nélkül, de csak ha nem hordtad és rajta hagytad a cetliket/matricákat. Ha voltál már vele utcán és ez meg is látszik rajta, akkor nem hiszem, hogy visszaveszik.
3/3 anonim válasza:
nekem gyakran volt olyan, hogy újonan törte a cipő a lábam aztán meg tök kényelmes lett. nem is értem hogy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!